Handgemaakte schoenen van Pertini

Pertini is een naam wat Italiaans klinkt, maar het een Spaans merk die bekendstaat om hun handgemaakte schoenen. Deze handgemaakte schoenen worden met veel liefde en passie gemaakt. Dit merk staat bekend om hun vrouwelijke en elegante schoenen, maar produceren ook herenschoenen. De schoenen zijn niet leeftijdsgebonden en zijn er voor jong tot oud. Pertini is een bijzonder merk omdat hun schoenen een echte eyecatcher zijn. Alle schoenen zijn uniek en hebben hun eigen versiering en details.

De oprichting van Pertini schoenen

De oprichting van Pertini is begonnen in 1980 en nog steeds na alle jaren worden alle schoenen op dezelfde plek geproduceerd in het Spaanse dorp Almansa. Wel is er vanaf 2006 een tweede fabriek bij gekomen en staat Pertini inmiddels internationaal bekend als een echt designer merk. Alle schoenen worden handgemaakt en er worden materialen gebruikt van hoge kwaliteit. Elke schoen heeft zo zijn eigen unieke kenmerken en details. Dit kunnen borduursels zijn of speciale veters. Doordat deze schoenen opvallen en hun eigen identiteit hebben zijn ze voor veel mensen een echte must have.

Unieke schoenen met een klassiek ontwerp

Pertini schoenen zijn unieke schoenen en lijken veel op de klassieke schoen modellen uit de jaren 40 en 40. Wel worden deze schoenen weer uitgegeven in een modernere vorm. Dit zorgt ervoor dat Pertini schoenen tijdloos en vooral elegant ogen. Pertini ontwerpt verschillende schoenen waardoor er altijd voor iedereen wel wat te vinden is. Zo heeft dit merk enkellaarzen, veterschoenen, sneakers maar ook instappers.

Moderne schoenen met een goed draagcomfort

Het uiterlijk van een schoen is belangrijk, maar dat ze comfortabel zitten is misschien nog wel veel belangrijker. Wanneer je de hele dag veel moet lopen en je hebt schoenen aan die alleen maar pijn doen, dan word je daar niet vrolijk van. De onderzolen van de schoenen van Pertini hebben allemaal een rubberen laagje wat voor grip en stabiliteit zorgt. Het voetbed in deze schoenen heeft een dunne schuimlaag wat voor extra demping zorgt. De schoenen zijn van binnen vooral met leer gevoerd en door een stevig contrefort zal je extra steun ervaren bij je hiel. 

Pertini schoenen kopen

Je kunt Pertini schoenen bestellen via Ten Eekelder. Zo kan je op je eigen gemak rustig eens alle schoenen bekijken en wie weet vind je vanzelf iets wat bij jou smaak past. Pertini schoenen vallen goed op maat, maar wil je ze graag eerst in het echt bekijken en passen, dan kan je eens kijken bij de verschillende verkooppunten waar deze schoenen in de winkel worden aangeboden.